Osallistumismaksu

Koulutuksen hintaan sisältyvät aamu- ja päiväkahvit. Mikäli osallistumismaksuun sisältyy muuta, esimerkiksi julkaisu tai muuta materiaalia, siitä mainitaan kyseisen koulutuksen kohdalla erikseen.

Ilmoittautumisohjeet

Koulutuksiin voit ilmoittautua koulutuskalenterin kautta, sähköpostitse osoitteeseen onerva.koulutus@valteri.fi tai puhelimitse numeroon 0295 332 700 (vaihde).

Jos ilmoittaudut koulutuskalenterin kautta, valitse ensin haluamasi koulutus ja siirry ilmoittautumislomakkeeseen ”Ilmoittaudu koulutukseen” -linkin kautta. Lomake sulkeutuu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai heti, kun koulutus on täynnä.

Ilmoittautumisessa tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • osallistujan nimi
  • ammatti
  • postitus- ja laskutusosoite
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • mahdollinen erityisruokavalio.

Tarkista, että koulutuksen laskutustiedot ovat oikein. Mikäli joudumme tekemään muutoslaskun, perimme toimistokuluja 30 euroa.

Koulutusvahvistus

Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostitse (tai postitse) lisätietoja koulutuksesta vähintään kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää. Koulutusvahvistus sisältää koulutuspäivän ohjelman sekä tarkemmat tiedot koulutuspaikasta.

Huomioithan, että Valteri-koulu Onervalla on useita yksiköitä ja järjestämme koulutuksia myös muualla kuin Onervan omissa tiloissa. Tarkista koulutuspaikka aina huolellisesti koulutusvahvistuksesta.

Peruutukset

Ilmoita peruutuksesta viimeistään 5 arkipäivää ennen koulutusta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, perimme toimisto- ja käsittelykuluja 30 euroa. Mikäli peruutus jää asianmukaisesti hoitamatta, perimme koulutuksen hinnan. Sairaustapauksissa ota yhteyttä koulutuksen järjestäjään.